Jag godkänner
Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Personaladministratör till SiS LVM-hem Rällsögården. Ref 2001

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan. SiS LVM-hem Rällsögården ligger i Ljusnarsbergs kommun, 8 mil norr om Örebro och 1,5 mil söder om Kopparberg. Vår målgrupp är män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk, ibland med viss psykiatrisk problematik.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en personaladministratör till vår verksamhet på SiS LVM-hem Rällsögården. Tjänsten är inledningsvis 6 månaders vikariat, med möjlighet till förlängning/tillsvidare anställning. Personaladministratörens arbetsuppgifter är bl.a. - Personal- och lönehantering - HR-stöd till verksamheten - Support och kontrollfunktion - Sekreterare i ledningsgrupp och övriga forum - Registratur/Ärende- och posthantering - IT- och systemadministration För utförlig information kring arbetet, vänligen ta kontakt med Caroline Elvenäs, 010-453 57 04.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du innehar en akademisk utbildning med inriktning HR/administration alt. annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig för utlyst tjänst. Du har tidigare erfarenhet från personaladministrativt arbete och det är meriterande om du har kunskaper inom den statliga arbetsrätten, MBL m.m. Vi söker dig som har ett öppet och glatt sinne med stor social kompetens. Du är nyfiken, tydlig och tar dig an arbetsuppgifter på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Därtill är du flexibel, strukturerad och kan arbeta fokuserat både enskilt och i grupp. Du behöver inneha mycket goda kunskaper i att använda svenska språket i både tal och skrift, samt god datavana och kunskaper i Microsofts Officepaket. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning Omfattning: Heltid Tillträde omgående enl. överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2020-01-23 Referensnummer: Ref 2001 Dnr 2.9.1-317-2020
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1 Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Elisabeth Norman Tjärnberg
Institutionschef
010-4535701
Rolf Lindqvist
Facklig förtoendeman SEKO
010-4535797

Caroline Elvenäs
Personaladministratör
010-4535704
Katarina Edell
Facklig förtroendeman OFR
010-4535700

Merja Aahtila
Saco
010-4532409Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här