Bli en del av vår it- och digitaliseringsavdelning!

Bli en del av vår it- och digitaliseringsavdelning

Kollegor på it- och digitaliseringsavdelningen

Vill du vara med och skapa förändring för de mest utsatta.

Vår IT- och digitaliseringsavdelning sjuder just nu av spännande aktiviteter, och vi söker passionerade talanger för flera inspirerande roller. Hos oss får du möjlighet att arbeta med engagerande projekt och växa i en energifylld och kreativ miljö.  Du får du en unik möjlighet att påverka och göra en konkret skillnad för de mest utsatta i vårt samhälle.

Vi erbjuder en arbetsplats där du kan göra skillnad, samtidigt som du utvecklas och utmanas. Låter det som något för dig? Sök en av våra lediga tjänster och bli en del av vårt dynamiska team!

Du får möjlighet att bidra till utvecklingen av en bred variation av system och tekniska verktyg, inklusive journalsystem, medicinteknisk utrustning, tekniska säkerhetssystem, digitala läromedel, fordon och administrativa stödsystem för en myndighet. Du kan även dyka in i spännande lösningar inom musik, film och dataspel. Vårt arbete fokuserar på att skapa en trygg och stimulerande miljö för barn, ungdomar och vuxna missbrukare, med verksamhet dygnet runt, året om.  

Vi är ett mångsidigt team med varierande bakgrunder och bred kompetens. Vi trivs tillsammans och stöttar varandra varje dag. Vi erbjuder en flexibel arbetsplats där du kan välja att arbeta både på kontoret och hemifrån.  

Varmt välkommen att bli en del av vårt team och upptäcka nya möjligheter tillsammans med oss!

Lediga tjänster på it- och digitaliseringsavdelningen

It-supporttekniker

Dela sidan med andra