Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

SiS ungdomshem Stigby söker administratör

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en tuff och spännande utmaning, oavsett om du har en fast anställning, jobbar som sommarvikarie eller vikarierar under din utbildning. Stigby har plats för 31 ungdomar och tar emot icke skolpliktiga pojkar med psykosocial problematik, kriminalitet och missbruk. Vi är uppdelad på en akutavdelning fyra behandlingsavdelningar och vi har även en eftervårdsenhet i Jönköping.

Arbetsbeskrivning

Vår administration består av tre kanslister och en HR-generalist. Just nu behöver vi göra en tillfällig förstärkning av administrationen under våren med huvudsyfte att vara behjälplig i rekrytering av semestervikarier. I arbetet ingår även att • stötta hela verksamheten främst inom området personaladministration och rekrytering. • delta vid intervjuer och referenstagning. • hjälpa till med diverse förekommande administrativa arbetsuppgifter på kansliet som ex posthantering, arkivhantering, registratorsfunktion etc. På Stigby blir du en del av ett team som arbetar tillsammans för en positiv arbetsmiljö och där allas idéer respekteras och välkomnas.

Kvalifikationer

Vi söker en person med god administrativ förmåga. Du är ansvarstagande och självständig i ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du som söker ska ha • Erfarenhet av administrativt arbete. Det är meriterande om du har • Utbildning och erfarenhet av att arbeta i systemen Primula, Besched och Diabas.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning Omfattning: Heltid Deltid kan diskuteras

Ansökan

Ansök senast: 2022-01-16 Referensnummer: A1078542
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1 Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Catharina Högberg
Institutionschef
010-453 39 01
Claes Haglund
OFR
010-453 39 00

Ida Berglund
SEKO
010-453 39 00

Rebecca Beltramo
SACO
010-453 39 00


Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Arbetsgivaren begär utdrag ur Rikspolisstyrelsens register inför anställning.