Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Kock till SiS LVM-hem Lunden i Lund

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för barn, ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, kriminalitet, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Enheten i Lund tar emot kvinnor med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk, i kombination med psykisk ohälsa. Enheten i Höör tar emot män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk, i kombination med psykisk och fysisk ohälsa.

Arbetsbeskrivning

SiS LVM-hem Lunden söker en kock till våra avdelningar i Lund. Som kock har du ett nära samarbete med köksföreståndaren på Lunden. Dina arbetsuppgifter är förutom tillagning bl a planering, förberedelse, städning, disk, beställningar, egenkontroll, faktureringsunderlag mm.

Kvalifikationer

Vi söker en positiv och självständig medarbetare som förutom att laga god och näringsriktig mat har ett medmänskligt engagemang och intresse för missbruksbehandling. Du förväntas vara serviceinriktad, stresstålig och ansvarstagande och ge alla ett gott bemötande i enlighet med SiS värdeord respekt, omtanke och tydlighet. Du har dokumenterad restaurang- och storhushållsutbildning eller motsvarande, kunskaper i livsmedelslagstiftning, HACCP, specialkost och datorvana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och tidigare erfarenhet från arbete inom sluten vård. Vi begär utdrag ur polismyndighetens misstanke- och belastningsregister. Körkort är önskvärt. Vi tillämpar provanställning.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2021-05-12 Referensnummer: 2.9.1-2688-2021
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1 Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Ing-Mari Lindmark
Administrativ chef
010-453 3080
Hans Jarlstad
Saco
010-453 3024

Lena Carlsson
Köksföreståndare, avd i Lund
010-453 3084
Helen Eriksson
OFR
010-4533091

Patrik Riborg
SEKO
0104533040Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.