Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Behandlingspedagog natt med samordningsuppdrag, omfattning 83,05%

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk, över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en tuff och spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring. SiS LVM-hem Hornö tar emot män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk. Vi tar emot män med psykisk ohälsa och män med utagerande beteende.

Arbetsbeskrivning

Samordnaren ska ha en övergripande bild av läget på Hornö och vara en kontaktperson gentemot beredskapstjänstgörande chef. Samordnaren ansvarar för rapportering och överlämning till inkommande arbetsskift. Strukturerad överlämning med sjuksköterska gällande medicindelegering. Länken till andra myndigheter, sjukhus och polis samt att lägga handräckningsbegäran. Samordnaren ska efter behov omfördela personal och bedöma eventuella behov av förändringar i personalbemanningen. Samordnaren är också en resurs nattetid och ska ingå i bemanningen vid behov.

Kvalifikationer

Du ska ha en 2-årig eftergymnasial utbildning såsom behandlings-/socialpedagog eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig och ha arbetslivserfarenhet inom missbruk/psykiatri. Ledarskapsutbildning eller ledarskapserfarenhet är meriterande. Du har god samarbetsförmåga, är empatisk och flexibel. Vidare krävs det för arbetet att du är en mogen och stabil person med tålamod som har förmågan att hantera stressfulla situationer och har mod att sätta gränser och vara konsekvent. Du är tydlig när du kommunicerar i både tal och skrift och vi lägger stor vikt vid att du är personligt lämplig för uppdraget. Körkort B fordras samt tillgång till egen bil.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: Deltid 2022-10-01 eller enligt överenskommelse Omfattning 83,05 % Vi tillämpar provanställning i 6 månader

Ansökan

Ansök senast: 2022-08-14 Referensnummer: 2.9.1-4646-2022
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1 Arbetstid: Schema

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Ann-Sofie Holm
HR-generalist
010-453 59 04
Beatrice Malinaric
Facklig förtroendeman SACO-S
010-453 59 05

Mia Persson
Facklig förtroendeman SEKO
010-453 59 00

Patrick Fällman
Facklig förtroendeman ST/OFR
076-1308135


Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.