Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

SiS LVM-hem Östfora söker Kock till semestervikariat

Arbetsplatsbeskrivning

SiS LVM-hem Östfora i Järlåsa nordväst om Uppsala tar emot män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk, i kombination med psykisk störning. Vi har särskild kompetens med för medicinsk omvårdnad och har i uppdrag att bedriva vård för klienter med särskilda vårdbehov.

Arbetsbeskrivning

Som medarbetare i vårt kök deltar du i planering, genomförande och uppföljning av den dagliga verksamheten avseende beredning samt servering av klientmåltider mm. Du samverkar med behandlingspersonal avseende rapportering kring klients måltid samt bistår köksföreståndaren i enlighet med dennes anvisningar. Tjänsten innefattar även varuhantering, städning och disk.

Kvalifikationer

Köks- restaurangutbildning inriktning storhushåll eller utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Tidigare arbete i storkök är meriterande liksom goda kunskaper gällande hygienföreskrifter, HACCP, egenkontroll samt kunskap om tillagning av specialkost. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet där du följer SiS värdeord respekt, omtanke och tydlighet. Tjänsten kräver B-körkort och tillgång till bil

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning Omfattning: Heltid Enligt överenskommelse Urval sker under pågående rekrytering.

Ansökan

Ansök senast: 2022-03-27 Referensnummer: 00213-2022
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 2 Arbetstid: Schema

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Eva Lind-Dahlén
HR-generalist
010-4536007
Merja Aahtila
Representant Saco-S
010-4532409

Josefin Jansson
Biträdande IC
010-4536002
Erika Wallén
Representant OFR
010-4536000 vxl

Nicole Leiringer
Representant SEKO
010-4536008Övrigt

Övrigt: Vi begär alltid utdrag ur Polismyndighetens misstanke- och brottsregister