Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Behandlingsassistent timanställning

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en tuff och spännande utmaning, oavsett om du har en fast anställning, jobbar som sommarvikarie eller vikarierar under din utbildning. SiS ungdomshem Råby tar emot icke skolpliktiga pojkar och flickor med psykosocial problematik, missbruk och kriminalitet.

Arbetsbeskrivning

SIS Ungdomshem Råby söker timvikarier för tjänstgöring framförallt kvällar och helger. På avdelning förekommande arbetsuppgifter. Relationsskapande arbete med ungdomar som består i att bland annat, stötta, hjälpa, vägleda till en meningsfull vardag. Planera och delta i fritidsaktiviteter tillsammans med ungdomarna. Vara stöd i skolan, viss matlagning och dokumentation kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig med personlig mognad, hög nivå av självkontroll, självinsikt och ett professionellt förhållningssätt. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Körkort är ett absolut krav.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning Omfattning: Timavlönad Vi rekryterar löpande

Ansökan

Ansök senast: 2022-01-30 Referensnummer: A1080372
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 10 Arbetstid: Schema

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Deborah Avestrand
Administratör
010-453 74 06
Alejandro Salazar
Seko
010-453 74 50

Alejandro Cardona Thuring
Avdelningsföreståndare
010 - 453 74 65
Gunnar Albinsson
SACO-S


Sofi Palm
Avdelningsföreståndare
010-4537465
Magnus Nilsson
OFR
010 4535307
Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Inför anställning kommer vi begära utdrag ur misstanke- belastningsregistret Råby är en rökfri institution OBS: Intervjuer kommer genomföras i grupp.