Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Behandlingsassistent. Sommarvik/timanställning

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk, över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en tuff och spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring. SiS ungdomshem Råby tar emot icke skolpliktiga pojkar och flickor med psykosocial problematik, missbruk och kriminalitet.

Arbetsbeskrivning

SIS Ungdomshem Råby söker behandlingsassistenter till sommarvikariat och timanställning. På avdelning förekommande arbetsuppgifter. Relationsskapande arbete med ungdomar som består i att bland annat, stötta, hjälpa, vägleda till en meningsfull vardag. Planera och delta i fritidsaktiviteter tillsammans med ungdomarna. Vara stöd i skolan, viss matlagning och dokumentation kan förekomma. Du skall inge förtroende och vara tydlig i din vuxenroll. Att stötta ungdomarna under den resan är ett tufft och utmanande arbete på alla plan. Som vikarie går du på schema med tjänstgöring var tredje helg.

Kvalifikationer

Vi söker dig med personlig mognad, hög nivå av självkontroll, självinsikt och ett professionellt förhållningssätt. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Körkort är ett absolut krav. För uppdraget relevant arbetslivserfarenhet från t.ex. socialtjänst, psykiatri, missbruksvård eller annat likvärdigt arbete är önskvärt.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning Omfattning: Timavlönad Vi rekryterar löpande. Tillträde efter överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2022-05-29 Referensnummer: A1111413
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 8 Arbetstid: Schema

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Alejandro Cardona Thuring
Avdelningsföreståndare
010 - 453 74 65
Magnus Nilsson
OFR
010 453 53 07

Mohamad Rabani
Avdelningsföreståndare
010-453 74 45
Gunnar Albinsson
SACO-S
0725- 29 15 34

Daniela Stävensjö
Avdelningsföreståndare
010-453 74 55
Martin Rapp
Seko
010-453 27 98
Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Inför anställning kommer vi begära utdrag ur misstanke- belastningsregistret Råby är en rökfri institution OBS: Intervjuer kommer genomföras i grupp.