Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

HR-generalist till SiS ungdomshem Sundbo

Arbetsplatsbeskrivning

SiS ungdomshem Sundbo utanför Fagersta tar emot icke skolpliktiga pojkar med psykosocial problematik samt kriminalitet och missbruk. Vi har i uppdrag att bedriva vård för ungdomar med särskilda vårdbehov och tar emot pojkar som har dömts till sluten ungdomsvård (LSU).

Arbetsbeskrivning

Som HR-generalist på Sundbo arbetar Du brett inom HR-området. Du stöttar institutionens chefer och medarbetare i alla slags frågor som berör HR. Du arbetar med arbetsmiljöfrågor, rehabilitering, bemannings- och rekryteringsarbete, ansvarar för vikarier, avtalsfrågor med mera. Denna HR-funktion kräver en hög tillgänglighet, stor noggrannhet och ett bra bemötande. Du ingår i ungdomshem Sundbos HR-grupp som består av en administrativ chef, en HR-generalist samt två administratörer. Tillsammans arbetar ni fyra för hela institutionen.

Kvalifikationer

Du ska ha: - akademisk examen om minst 180 hp inom HR eller samhälls- eller beteendevetenskap, eller annan inriktning arbetsgivaren finner lämplig - erfarenhet av HR-arbete inom statlig förvaltning Det är meriterande om du har: - erfarenhet i följande system: Visma recruit, Primula, Besched, Netwic och Winlas. Personliga egenskaper: - Du har en god samarbetsförmåga - Du har en god initiativförmåga och kan arbeta självständigt - Du är flexibel och kan arbeta med flera frågor samtidigt - Du är administrativt driven och är noggrann - Du har en god kommunikationsförmåga - Du trivs med en nära kontakt med verksamheten och vill arbeta både operativt och strategiskt i samarbete med andra. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: Heltid Tillträde enligt överenskommelse. Anställningen inleds med 6 månaders provanställning.

Ansökan

Ansök senast: 2022-08-07 Referensnummer: 2.9.1-04132-2022
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1 Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Camilla Fammé
Administrativ chef
010-453 52 03
Mikael Andersson
SACO
010-453 51 11

Mika Erkkonen
Seko
010-453 52 12

Cecilia Norman
OFR/ST
010-453 55 14


Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.