Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Kock, visstidsanställning sommar 2022

Arbetsplatsbeskrivning

SiS LVM-hem Runnagården i Örebro tar emot kvinnor med ett allvarligt missbruk av alkohol, narkotika, läkemedel eller blandmissbruk. I vårt behandlingsarbete lägger vi stort fokus på att stärka kvinnorna och motivera dem att förändra sina liv. Vi arbetar med evidensbaserade metoder.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi dig som vill arbeta som kock tillsammans med vårt köksteam under sommaren, möjlighet att arbeta på timmar innan och efter visstidsanställningen finns. Som kock kommer du att arbeta med alla förekommande sysslor i ett tillagningskök. Vi lagar ca 100 portioner/dag då vi serverar frukost, lunch och middag till personal och klienter. Även viss lokalvård ingår i de dagliga sysslorna. Ensamarbete förekommer på helger.

Kvalifikationer

Erfarenhet från arbete i kök, restaurang eller livsmedelsproduktion är ett krav. Vi ser gärna att du har kunskap om husmanskost och ett stort intresse av att laga god och näringsriktig mat från grunden till våra klienter. Då du också samarbetar med övriga arbetsgrupper och har en viss kontakt med våra klienter krävs god samarbetsförmåga, att du är lyhörd, flexibel och servicemedveten.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning Omfattning: Heltid 2022-07-04 eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2022-06-01 Referensnummer: Dnr 2.9.1-3358-2022
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1 Arbetstid: Schema

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Catharina Kransholm
Bitr institutionchef
010-453 58 02
Per Gidlöf
ST/OFR
0762-751715

Sofie Hagsten
SACO
010-4535896

Lars-Eric Hylander
SEKO
010-4535840


Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.