Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

SiS Ungdomshem Eknäs söker en Lokalvårdare till sommarvikariat

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk, över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en tuff och spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring. SiS ungdomshem Eknäs tar emot icke skolpliktiga pojkar med psykosocial problematik samt kriminalitet och missbruk.

Arbetsbeskrivning

Eknäs söker nu dig med kunskap och erfarenhet inom lokalvård som har en god servicekänsla samt en önskan om att vara med och bidra till en så god miljö som möjligt för våra klienter. Sommarvikariatet innefattar städning av de gemensamma utrymmen som finns på institutionen samt kontor. På enheten finns fyra avdelningar med respektive personalytor, en skolbyggnad med tillhörande idrottshall. Utöver detta finns en administrationsbyggnad med bl.a. en tvättstuga samt matsal och konferensutrymmen.

Kvalifikationer

För tjänsten krävs en god samarbetsförmåga och flexibilitet då vi har ett nära samarbete mellan alla personalkategorier på institutionen, allt för att kunna ge en så god omvårdnad som möjligt till våra klienter. Störst vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. SiS arbetar mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Anställningens omfattning Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning Omfattning: Deltid

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning Omfattning: Timavlönad

Ansökan

Ansök senast: 2022-07-08 Referensnummer: A1138199
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1 Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Torbjörn Sundh
rektor
0104532661

Alexander Pellettieri
Bitr. Institutionschef
010-453 2602

Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.