Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Ekonomibiträde, semestervikariat

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan. Det finns 11 LVM-hem från Skåne till Västerbotten. På SiS LVM-hem Fortunagården vårdas 19 kvinnor, elva på låst avdelning och åtta på öppen avdelning.

Arbetsbeskrivning

Som ekonomibiträde jobbar du tillsammans med köksansvarig. Tillsammans lagar ni lunch och middag till 20-25 personer, samt övrigt förekommande uppgifter inom kök. 3 dagar i veckan jobbar du i huvudsak med matlagning. 2 dagar i veckan jobbar du med underhåll och städning av våra lokaler/avdelningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som kan arbeta flexibelt utifrån verksamhetens behov och har bra samarbetsförmåga. En fördel är om du har erfarenhet av att arbeta i storkök. Vi värderar personlig lämplighet högt. Du behöver ha B-körkort

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning Omfattning: Deltid

Ansökan

Ansök senast: 2021-02-28 Referensnummer: 2.9.1-417-2021
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1 Arbetstid: Schema

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Charlotte Erljot
Avdelningsföreståndare, låst avdelning
010-453 6820
Ros-Marie Gustafsson
ST
010-453 6825

Jolanta Andersson Kindbladh
Seko
010-453 6811

Maria Hasselgren
SACO
010-453 6831


Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här
Vad är Statens institutionsstyrelse?