Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Behandlingspedagog natt 83,05%, tillsvidareanställning

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan. SiS LVM-hem Hornö tar emot män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk. Vi tar emot män med psykisk ohälsa och män med utagerande beteende.

Arbetsbeskrivning

Tillsammans med övrig personal är du en trygg förebild och ansvarar för att skapa en stabil och lugn miljö för klienterna. För att skapa denna miljö är det också viktigt att ha struktur på avdelningen, gällande exempelvis lagar, regler och säkerhetsrutiner. Du är bra på att bygga relationer och lyssna. Under natten sker viss städning, beställning av matvaror samt dokumentation.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har adekvat utbildning: behandlingspedagog/behandlingsassistent, undersköterska, mentalskötare eller likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Du har god samarbetsförmåga, är empatisk och flexibel. Vidare krävs det för arbetet att du är mogen och stabil person med tålamod som har förmågan att hantera stressfulla situationer och har mod att sätta gränser och vara konsekvent. Du är tydlig när du kommunicerar i både tal och skrift och är personligt lämplig för uppdraget. Körkort B fordras samt tillgång till egen bil.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: Deltid 2021-03-01eller enligt överenskommelse. Omfattning 83,05%

Ansökan

Ansök senast: 2021-02-28 Referensnummer: 2.9.1-1259-2021
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 2 Arbetstid: Schema

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Ann-Sofie Holm
HR-generalist
010-453 59 04
Mia Persson
Facklig förtroendeman SEKO
010-453 59 00

Torbjörn Göransson
Avdelningsföreståndare
010-4535957
Beatrice Malinaric
Facklig förtroendeman SACO-S
010-453 59 05

Roger Lenngren
Facklig förtroendeman OFR
010-4535900Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. När du ansöker kommer dina personuppgifter att behandlas enligt offentlighetsprincipen och personuppgiftslagen. När du skickar din ansökan till oss samtycker du till detta.