Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

KOCK/EKONOMIBITRÄDE

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. SiS LVM- hem Hessleby tar emot män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk. Vi har särskild kompetens för medicinsk omvårdnad och kan ta emot klienter med psykiska störningar och våldsbeteende.

Arbetsbeskrivning

Arbetslaget består av totalt tre stycken kockar och arbetet sker tillsammans samt enskilt. Arbetsuppgifterna innefattar matlagning, förberedelse till matlagning, städning, disk samt uppackning av varor. Schematjänstgöring. I tjänsterna kan helgtjänstgöring förekomma.

Kvalifikationer

För yrket lämplig utbildning och yrkeserfarenhet. Erfarenhet av storkökshushållning ses meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet såsom yrkeskunnighet, samarbetsförmåga och engagemang.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning Omfattning: Deltid Under våren erbjuds introduktion samt möjlighet till timvikariat. Intervjuer sker fortlöpande så avvakta inte med din ansökan.

Ansökan

Ansök senast: 2021-02-01 Referensnummer: 06609-2020
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 3 Arbetstid: Schema

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Michael Elmér
Administrativ chef
010-4536503
Samuel Sund
OFR/ST
010-4536550

Linda Nordqvist
Seko
010-4536540

Merja Aahtila
Saco-s-SiS
010-453 2409


Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Körkort klass B erfordras. Sökande kommer att få visa upp utdrag från belastningsregistret vid en anställning.