Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Vaktmästare

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. SiS LVM- hem Hessleby tar emot män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk. Vi har särskild kompetens för medicinsk omvårdnad och kan ta emot klienter med psykiska störningar och våldsbeteende.

Arbetsbeskrivning

Som vaktmästare arbetar du med service, underhåll och reparationer i och utanför de byggnader som finns på institutionen. I dina uppgifter ingår det mesta som har med fastighetsskötsel att göra. Det kan handla om att reparera och byta ut saker, mindre bygg- och målningsarbeten, enklare VVS och EL-installationer, skötsel av larm, varubeställningar samt ansvara för brandskydd. Intresse och kunskap gällande IT och dokumentation bör den sökande besitta då det är vanligt förekommande.

Kvalifikationer

Kvalifikationer som skall vara uppfyllda är, gymnasieutbildning med inriktning mot fastighetsskötsel eller annan utbildnings som arbetsgivaren bedömer likvärdig, Erfarenhet av vård och behandling anses meriterande då arbetet och samarbete sker tillsammans med behandlingsassistenterna och nära klientgruppen.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: Heltid / deltid Enl. överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2020-10-28 Referensnummer: 04831-2020
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1 Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Michael Elmér
Administrativ chef
010-4536503
Linda Nordqvist
Seko
010-4536500

Samuel Sund
OFR/ST
010-4536550

Merja Aahtila
Saco-s-SiS
010-453 2409


Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Körkort klass B erfordras. Sökande kommer att få visa upp utdrag från belastningsregistret vid en anställning.