Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Behandlingsassistent, timanställd

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk, över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en tuff och spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring. SiS LVM-hem Gudhemsgården tar emot män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som med kort varsel kan arbeta på någon av våra avdelningar där du ska vara våra klienter och dina kollegor behjälplig i de dagliga allmänna arbetsuppgifterna. Arbetstiderna kan variera mellan dag, kväll, natt samt helger.

Kvalifikationer

Det är meriterande om du har undersköterske-/skötarutbildning, fritidsledare eller någon annan eftergymnasial utbildning. Även du som känner ett intresse för att arbeta hos oss, men saknar formell utbildning är välkommen med din ansökan. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är engagerad, har en positiv människosyn, god samarbetsförmåga och personlig mognad. Körkort är ett krav. Du som söker ska dela SiS värdegrund som utgår från en humanistisk människosyn och allas lika värde. Alla insatser och åtgärder ska vägledas av våra värdeord för bemötande - respekt, omtanke och tydlighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning Omfattning: Timavlönad Enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2022-06-19 Referensnummer: 2.9.1-2380-2022
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Sara Ström
HR-generalist
010-453 62 11
Merja Aahtila
SACO
010-453 24 09

Emelie Magnusson
HR-administratör
010-453 62 76
Stefan Eriksson
Ordförande OFR
072-553 61 31

Åsa Magnusson
SEKO
010-453 62 89Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.