Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Kock

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för barn, ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, kriminalitet, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. SiS ungdomshem Råby tar emot icke skolpliktiga pojkar och flickor med psykosocial problematik, missbruk och kriminalitet.

Arbetsbeskrivning

Välkommen att söka ett annorlunda men fantastisk kockjobb! Måltiderna vi serverar är alltid lagade från grunden och vi lägger stor vikt vid bra råvaror. Vi söker inte bara goda matlagare utan även sociala, ärliga och ansvarsfulla personer. Under helgerna kommer du att arbeta självständigt med att laga, ca 80 port, såväl kall som varm mat. Laga mat till diverse special-koster, salladsförberedning, för- & efterarbete i köket som innebär allt från planering och genomförande av matlagning, diskning och städning.

Kvalifikationer

Erfarenhet krävs. Du ska kunna arbeta självständigt Förutom yrkeskunskaper sätter vi stort värde på egenskaper som serviceengagemang, en positiv inställning, noggrannhet, samarbetsförmåga och initiativförmåga. Dokumenterad kockutbildning är meriterande. Ev. anställning inleds med 3-4 dagars introduktion

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning Omfattning: Deltid 2021-06-01 eller enl. överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2021-05-09 Referensnummer: A1024992
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1 Arbetstid: Schema

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Daniel Hidefält Thulin
Köksföreståndare
010 4537469
Cecilia Hyberg
OFR
010 - 453 74 94

Nehar Maliqi
Kock
010-453 75 94
Gunnar Albinsson
SACO-S


Alejandro Salazar
Seko
010-453 74 50Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. SiS ungdomshem Råby är en rökfri institution. Vid ev. anställning kommer utdrag ur misstanke- belastningsregistret göras.