Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Behandlingspedagog natt, deltid 83,2%

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan. Det finns 11 LVM-hem från Skåne till Västerbotten. På SiS LVM-hem Fortunagården vårdas 19 kvinnor, elva på låst avdelning och åtta på öppen avdelning.

Arbetsbeskrivning

Omvårdnads- och tillsynsarbete nattetid. Dokumentation ingår i arbetsuppgifterna. Du skapar tillsammans med dina arbetskamrater en stabil miljö på avdelningen med struktur och säkerhetsrutiner. Meriterande kunskap är MI.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning som t ex skötare, undersköterska, socialpedagog. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Provanställnings på 6 månader tillämpas. Du behöver ha B-körkort

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: Deltid Eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2021-07-25 Referensnummer: 2.9.1-4275-2021
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1 Arbetstid: Schema

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Hussein Faraj
Avdelningsföreståndare, öppen avdelning
010-453 6830
Jolanta Andersson Kindbladh
Seko
010-453 6811

Maria Hasselgren
SACO
010-453 6831

Ros-Marie Gustafsson
ST
010-453 6825


Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Urval sker kontinuerligt. Avvakta därför inte med ansökan. Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här
Vad är Statens institutionsstyrelse?