Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Ekonomibiträde för timanställning/sommarvikariat till avdelningarna i Lund

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Enheten i Lund tar emot kvinnor med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk, i kombination med psykisk ohälsa. Enheten i Höör tar emot män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk, i kombination med psykisk och fysisk ohälsa.

Arbetsbeskrivning

SiS LVM-hem Lunden söker dig som är intresserad av timanställning och sommarvikariat som ekonomibiträde på våra avdelningar i Lund. Vi vill att du under våren kan täcka upp vid tillfällig sjukfrånvaro och kortare ledigheter, samt under längre vikariat i sommar. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är varuhantering, städning, tvätt, disk, matberedning och tillagning.

Kvalifikationer

Vi söker en positiv person med glatt humör som tycker om ordning och reda, är noggrann och flexibel, samtidigt som du också är stresstålig och inte rädd för att hugga i när så behövs. Det är viktigt att du har en yrkesstolthet och ser att dina arbetsuppgifter fyller en viktig funktion i det behandlingsarbete som bedrivs på institutionen. Du har dokumenterad utbildning från livsmedelstekniskt program eller motsvarande, och/eller erfarenheter relevanta för arbetsuppgifterna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi begär utdrag ur polismyndighetens misstanke- och belastningsregister. B-körkort är önskvärt. Intervjuer sker löpande. Behovet styr antalet anställda.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning Omfattning: Timavlönad Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2021-01-31 Referensnummer: Dnr 2.9.1-6709-2020
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 2

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Lena Carlsson
Köksföreståndare, avd i Lund
010-453 3084
Helen Eriksson
OFR
010-453 3091

Hans Jarlstad
Saco
010-453 3024

Patrik Riborg
SEKO
0104533040


Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.