Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Sommarjobb, behandlingsassistenter, dag och natt

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan. Det finns 11 LVM-hem från Skåne till Västerbotten. På SiS LVM-hem Fortunagården vårdas 19 kvinnor, elva på låst avdelning och åtta på öppen avdelning.

Arbetsbeskrivning

Som vikarierande behandlingsassistent har du ansvar för det dagliga arbetet med klienterna tillsammans med andra behandlingsassistenter. Du skapar en stabil och trygg miljö på avdelningen när det gäller aktiviteter, regler och säkerhetsrutiner. Viss dokumentation ingår i dina arbetsuppgifter. Arbetet innebär tjänstgöring vardag som helg, dag som kväll och natt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är, eller håller på att utbilda dig till behandlingsassistent, behandlingspedagog, socialpedagog, socionom eller har annan relevant utbildning. Är du eller håller du på att utbilda dig till undersköterska/skötare kan du ansöka om att vikariera på natten. Du behöver ha B-körkort

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning Omfattning: Heltid / deltid Rekrytering sker löpande

Ansökan

Ansök senast: 2020-04-12 Referensnummer: 2.9.1-4972-2019
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 12 Arbetstid: Schema

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Charlotte Erljot
Avdelningsföreståndare, låst avdelning
010-453 6820
Marie Ternerblom
ST
010-453 6813

Nicklas Homman
Avdelningsföreståndare, öppen avdelning
010-453 6830
Rolf Lindqvist
Seko
010-453 5797

Maria Hasselgren
SACO
010-453 6831Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Urval sker kontinuerligt. Avvakta därför inte med ansökan. Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här
Vad är Statens institutionsstyrelse?