Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Biträdande avdelningsföreståndare till vår flickavdelning Ängadal

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en tuff och spännande utmaning, oavsett om du har en fast anställning, jobbar som sommarvikarie eller vikarierar under din utbildning. SiS ungdomshem Hässleholm tar emot skolpliktiga pojkar och flickor med psykosocial problematik samt pågående kriminalitet och missbruk.

Arbetsbeskrivning

Som biträdande avdelningsföreståndare vid SiS ungdomshem Hässleholm ersätter du avdelningsföreståndaren vid dennes frånvaro. Du är en aktiv del av det dynamiska behandlingsarbetet, och du arbetar tvärprofessionellt. Du har ansvar för att ungdomarna får rätt behandling i enlighet med upprättad behandlingsplan, du samverkar med socialtjänst samt handleder behandlingspedagogerna i deras arbete och ser till att dokumentation görs enligt gällande riktlinjer.

Kvalifikationer

Socionom eller utbildning som bedöms likvärdig. God förmåga till att planera och organisera ditt arbete. Mycket god förmåga att uttrycka dig både muntligt och skriftligt i svenska. Erfarenhet från att ha arbetet med målgruppen i likvärdig befattning. B körkort är ett krav.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: Heltid Efter överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2022-01-30 Referensnummer: A1082222
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1 Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Andreas Gustafsson
SACO-s
010-453 53 22

Magnus Nilsson
OFR
010-453 53 07

Thomas Lindberg

010-4536425

Övrigt

Övrigt: Vad erbjuder SiS dig? Statens institutionsstyrelse erbjuder dig en trygg anställning med bra förmåner, bland annat upp till 35 semesterdagar och goda utvecklings- och fortbildningsmöjligheter. SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. För mer information om tjänsten kontakta: Avdelningsföreståndare Ingela Lärkevie, 010-453 53 41, ingela.larkevie@stat-inst.se