Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Fastighetstekniker till sommaren

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan. SiS LVM-hem Hornö tar emot män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk. Vi tar emot män med psykisk ohälsa och män med utagerande beteende.

Arbetsbeskrivning

Du arbetar tillsammans med annan fastighetstekniker och tillsammans har ni ansvar för: - administration av våra IT-/telefoni- och passersystem - institutionens sophantering - institutionens fordonspark - allmän fastighetsskötsel - felanmälan/kontaktperson till fastighetsägare

Kvalifikationer

Din personliga lämplighet är av stor vikt och du bör därför vara serviceinriktad, ha tålamod och vara flexibel. Du är van att lösa praktiska problem självständigt och kan ta egna initiativ. Du har avslutat yrkesförberedande gymnasieprogram alternativt annan adekvat utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig och du har gedigen erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du måste ha goda IT- och nätverkstekniska kunskaper. Du innehar B-körkort.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning Omfattning: Heltid 2020-06-08 eller efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2020-06-01 Referensnummer: 2.9.1-2524-2020
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1 Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Anders Hågeby
Institutionschef
010-453 59 01
Anna Jerwanska
Facklig förtroendeman, SACO-S
010-453 59 13

Linda Nygren
Facklig förtroendeman ST/OFR
010-453 59 24

Klas-Birger Arenander
Facklig förtroendeman, SEKO
010-453 59 98


Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.