Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Personaladministratör

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan. SiS LVM-hem Rällsögården ligger i Ljusnarsbergs kommun, 8 mil norr om Örebro och 1,5 mil söder om Kopparberg. Vår målgrupp är män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk, ibland med viss psykiatrisk problematik.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en personaladministratör till vår verksamhet på SiS LVM-hem Rällsögården. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med inledande 6 månaders provanställning. Personaladministratörens arbetsuppgifter är bl.a. - Personal- och lönehantering - HR-stöd till verksamheten - Support och kontrollfunktion - Sekreterare i ledningsgrupp och övriga forum - Registratur/ärende- och posthantering - IT- och systemadministration För utförligare information kring arbetet, vänligen ta kontakt med Hanna Johansson 010-453 57 04.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du innehar en akademisk utbildning med inriktning HR/administration alt. annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har tidigare erfarenhet från personaladministrativt arbete och det är meriterande om du har kunskaper inom den statliga arbetsrätten, MBL m.m. Meriterande är även kunskaper i systemen Primula, Besched och Proceedo. Vi söker dig som har ett öppet och glatt sinne med stor social kompetens. Du är nyfiken, tydlig och tar dig an arbetsuppgifter på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Därtill är du flexibel, strukturerad och kan arbeta fokuserat både enskilt och i grupp. Du behöver inneha mycket goda kunskaper i att använda det svenska språket i både tal och skrift, samt god datavana och kunskaper i Microsoft Officepaket. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: Heltid Tillträde enl. överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2020-08-05 Referensnummer: Ref 2008
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1 Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Hanna Johansson
HR-generalist
010-453 57 07
Rolf Lindqvist
Facklig förtroendeman Seko
010-453 57 97

Elisabeth Norman Tjärnberg
Institutionschef
010-4535701
Katarina Edell
Facklig förtroendeman OFR
010-4535700

Merja Aahtila
Facklig förtroendeman Saco
010-4532409Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.