Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Administratör som kan motivera till livsviktig förändring

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan. Rebecka /Ekebylund har två enheter, Rebecka på Färingsö och Ekebylund i Rosersberg. Målgruppen är kvinnor med alkohol-, narkotika- och/eller läkemedelsmissbruk, ibland i kombination med psykisk störning och behov av viss omvårdnad.

Arbetsbeskrivning

Som administratör på SiS LVM-hem Rebecka/Ekebylund, enhet Ekebylund kommer du att vara behjälplig främst med administrativa uppgifter såsom journal och arkiv hantering, men även bemanning och andra administrativt förekommande uppgifter. Övriga funktioner är bl.a. posthantering och både interna och externa kontakter samt viss fakturahantering. I arbetet med både våra klienter och kollegor utgår vi från våra värdeord, Respekt, Omtanke och Tydlighet.

Kvalifikationer

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och intresse av administration. Du behöver ha dokumenterad erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter såsom journal- och arkivhantering, gärna inom vård och behandling i offentlig verksamhet. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du måste även ha god förmåga att samverka med både interna och externa kontakter. Du har en eftergymnasial utbildning avseende arkiv/informationshantering alternativt annan av arbetsgivaren bedömd lämplig utbildning. Körkort och tillgång till bil krävs för arbete på enhet Ekebylund.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning Omfattning: Heltid Snarast efter överenskommelse till och med 200930.

Ansökan

Ansök senast: 2020-06-09 Referensnummer: 2.9.1-2323-2020
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1 Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Ann-Sofie Gisslén
Avdelningsföreståndare
010-453 25 51
Johanna Öhman
OFR
010-453 25 50

Anette Skarstedt
Personalhandläggare
010-4532505
Linda Majonen
Saco


Laila Linde
Seko
Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.