Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Ekonomibiträde för timanställning

Arbetsplatsbeskrivning

SiS ungdomshem Sundbo utanför Fagersta tar emot icke skolpliktiga pojkar med psykosocial problematik samt kriminalitet och missbruk. Vi har i uppdrag att bedriva vård för ungdomar med särskilda vårdbehov och tar emot pojkar som har dömts till sluten ungdomsvård (LSU).

Arbetsbeskrivning

Vi behöver förstärkning av ett ekonomibiträde i vårt centralkök. Du kommer att arbeta tillsammans med våra två kockar och ett ekonomibiträde. Centralköket på Sundbo ombesörjer så att institutionens ungdomar får lunch och kvällsmat tillagade 5 dagar i veckan samt förbereder helgens mat. Det tillagas ca 100 portioner per dag fördelat på två mål. Som ekonomibiträde kommer du att bistå kocken i olika arbetsuppgifter så som salladsberedning, servering av måltider, diskning samt rengöring av kök och utrustning. Beredning av bikomponenter som potatis. Det ingår också lokalvård i dina arbetsuppgifter och att ta emot matbeställningar från avdelningarna. Arbetstiden är dagtid måndag-fredag vid behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasial utbildning. Har du sedan tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det meriterande. Du bör se möjligheter och tänka positivt samt ha god samarbetsförmåga med andra yrkesgrupper på arbetsplatsen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning Omfattning: Timavlönad Tillträde enligt överenskommelse, men gärna omgående.

Ansökan

Ansök senast: 2021-12-08 Referensnummer: 2.9.1-06201-2021
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1 Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Lisa Vestlund
HR-generalist
010-453 52 19
Torbjörn Israelsson
SEKO
010-453 51 24

Thord Jansson
OFR
010-453 41 81

Mikael Andersson
SACO-S
010-453 51 11


Övrigt

Övrigt: - SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. - SiS gör registerkontroll innan anställning. - Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.