Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

SiS LVM-hem söker Behandlingsassistenter till semestervikariat

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan. SiS LVM-hem Östfora i Järlåsa nordväst om Uppsala tar emot män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk, i kombination med psykisk störning. Vi har särskild kompetens med för medicinsk omvårdnad och har i uppdrag att bedriva vård för klienter med särskilda vårdbehov.

Arbetsbeskrivning

Vi söker behandlingsassistenter till semestervikariat Arbetet omfattar klientsamtal, motivations-, tillsyns- och omvårdnadsarbete, behandling inklusive dokumentationsansvar. En del av arbetet innebär genomförande av klientresor. Arbetsuppgifter av omvårdnadskaraktär/medicinsk omvårdnad ingår. Tjänsten är underställd avdelningsföreståndare

Kvalifikationer

Behandlingsassistent/pedagog med minst examen från 2-årig eftergymnasial utbildning, examen från högskola med motsvarande inriktning eller undersköterskeutbildning. Dokumentationsvana erfordras. Du har vana av att genomföra motiverande ,stödjande, utredande samtal och har erfarenhet av omvårdnadsarbete/stödjande ADL. Du besitter god förmåga att genomföra alla typer av klientresor, är flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet där du skall följa SiS värdeord respekt, omtanke och tydlighet. Tjänsten kräver B-körkort samt tillgång till bil.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning Omfattning: Heltid Tillträde enligt överenskommelse Urval sker under pågående rekrytering

Ansökan

Ansök senast: 2021-04-25 Referensnummer: 00372-2021
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 12 Arbetstid: Schema

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Eva Lind-Dahlén
HR-generalist
010-4536007
Merja Aahtila
Representant Saco-S
010-4532409

Anna Jansson
Avd fst
010-4536003
Nicole Leiringer
Representant SEKO
010-4536008

Klas Andreasson
Avd fst
010-4536006
Erika Wallén
Representant OFR
010-4536000 vxl
Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Denna annons avser semestervikariat dag, kväll och natt tjänstgöring Vi begär alltid utdrag ur Polismyndighetens misstanke och belastningsregister.