Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

SiS ungdomshem Margretelund söker behandlingssamordnare till avd Utsikten

Arbetsplatsbeskrivning

SiS ungdomshem Margretelund har 39 platser och tar emot icke skolpliktiga flickor och pojkar med psykosocial problematik, kriminalitet och missbruk.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en behandlingssamordnare till avdelning Utsikten. Utsikten är en öppen behandlingsavdelning för pojkar i åldern 16-21. I rollen som behandlingssamordnare har du ansvar för behandlingsplaneringen. Du har en samordnande roll i kontakten med andra aktörer såsom sjuksköterska, psykolog, lärare. Du har även en viktig funktion i kontakt och möte med kommunernas socialtjänst.

Kvalifikationer

För att vara behörig som behandlingssamordnare ska du vara utbildad socionom, socialpedagog eller annan högskoleutbildning som bedöms som likvärdig. Steg 1 utbildning, erfarenhet från vård och behandling, behandling och utredningar inom neuropsykiatri, familjeterapi, etc och även erfarenhet inom tvångsvård är meriterande. Du ska inneha god förmåga till att tala och skriva på det svenska språket. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och engagemang. B-körkort krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: Heltid Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar arbetsprov och tester vid urvalsprocessen. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Ansökan

Ansök senast: 2022-05-22 Referensnummer: 3372-2022
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1 Arbetstid: Schema

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Mattias Fjällström
avdelningsföreståndare VIdebeck
010-453 35 00
Axel D'Angelo Gentile
SACO
010-453 35 00

Martin Rapp
SEKO
010-453 27 98

Monica Gillgren
OFR
010 453 35 00


Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Anställningsintervjuer kommer att ske löpande under annonseringen. Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här