Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

SIS EKNÄS söker PTP - psykolog

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga sociala problem samt vuxna med missbruk. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS finansierar forskning för att förbättra vården och behandlingen. Huvudkontoret ligger på Lindhagensgatan, Hornsberg i Stockholm. SiS ungdomshem Eknäs ligger naturskönt invid Mälaren, cirka tio minuters bilväg söder om Enköping. Vi har fyra avdelningar med riktat behandlingsinnehåll samt skola för pojkar omhändertagna enligt LVU i åldern 16-21 år. Vi utför kunskapsbaserad vård och behandling och utredning med god etik och av hög kvalité. Vårt arbete präglas av hög tillgänglighet och rättsäkerhet.

Arbetsbeskrivning

Vår hälso- och sjukvårdsteam består av två konsultläkare, sjuksköterskor och psykologer. Som PTP - psykolog kommer du att under kvalificerad handledning arbeta med alla arbetsmoment som hör till psykologyrket såsom bedömnings- och behandlingsarbete, utredning, riskbedömning, handledning av personal osv. En viktig del av arbetet är intern samverkan med andra yrkesgrupper som avdelningsföreståndare, behandlingspersonal, rektor och lärare.

Kvalifikationer

Examinerad psykolog (Psykologprogram 300 hp) KBT - inriktning.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning Omfattning: Heltid eller enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2020-09-21 Referensnummer: 03948-2020
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1 Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Zdravko Miholic
Institutionschef
010-453 26 01
Marita Torén
Saco
0104532674

Ann-Kristin Södergren
SECO
0104532667

Patrick Fällman
OFR/ST
0104534282


Övrigt

Övrigt: Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.