Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Administratör som kan skapa förutsättning för ett bättre liv

Arbetsplatsbeskrivning

Rebecka /Ekebylund har två enheter, Rebecka på Färingsö och Ekebylund i Rosersberg. Målgruppen är kvinnor med alkohol-, narkotika- och/eller läkemedelsmissbruk, ibland i kombination med psykisk störning och behov av viss omvårdnad.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en Administratör på SiS LVM-hem Rebecka/Ekebylund, enhet Rebecka. Du kommer som administratör att vara delaktig i arbetet med de kvinnor som är placerade på avdelningen. Du kommer även vara delaktighet i arbetet med rekrytering, introduktion och kompetensutveckling. I arbetet ingår också kortidsbemanning samt posthanteringen till våra klienter. Du behöver ha en god samarbetsförmåga med både interna och externa parter, med institutionens övriga avdelningar, andra institutioner inom myndigheten samt externa kontakter. Du ingår i institutionens ledningsgrupp som omfattas av chefsberedskap. Tjänsten är underställd avdelningsföreståndaren. Vi arbetar utifrån våra värdeord Respekt, Omtanke och Tydlighet gentemot både klienter, medarbetare och externa parter.

Kvalifikationer

Du förutsätts vara en trygg och stabil person då vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Krav finns på relevant högskoleutbildning inom samhälls- eller beteendevetenskap alternativt vårdkunskap med minst 180 hp. Du har en god kommunikationsförmåga samt en mycket god samarbetsförmåga. Du bör även kunna arbeta självständigt med god struktur, kunna utrycka dig i tal och skrift samt ha en god dokumentationsförmåga. Meriterande är erfarenhet av arbete inom missbruk/psykiatri och av målgruppen. Krav på körkort sedan minst två år krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: Heltid Tillträde efter överenskommelse med en inledande provanställning på 6 månader.

Ansökan

Ansök senast: 2022-06-05 Referensnummer: 2.9.1-2835-2022
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1 Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Rose Wiman
Institutionschef
010-453 25 01
Linda Majonen
Saco
010-4532514

Lotta Fastling
Avdelningsföreståndare
010-4532522
Laila Linde
Seko
010-4532520

Per Börgesson
OFR
010-4532542Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.