Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Ekonomibiträde till SiS LVM-hem Lunden, avd Karlsvik i Höör

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan. Enheten i Lund tar emot kvinnor med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk, i kombination med psykisk ohälsa. Enheten Höör tar emot män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk, i kombination med psykisk och fysisk ohälsa.

Arbetsbeskrivning

SiS LVM-hemmet Lunden söker 2 ekonomibiträde, 50% till vår avdelning Karlsvik i Höör, dagtid med helgtjänstgöring varannan helg. I arbetsuppgifterna ingår beredning och tillagning av mat i storkök enligt köksföreståndarens planering samt städning och tvätt.

Kvalifikationer

Du har en dokumenterad utbildning från livsmedelstekniskt program eller motsvarande och/eller erfarenheter relevanta för arbetsuppgifterna. Du är en positiv person med glatt humör som bemöter dina medmänniskor med värme och empati. Du är flexibel, stresstålig och ansvarstagande med förmåga att arbeta självständigt inom ditt ansvarsområde. Samarbete och rak kommunikation är viktigt för oss som team. Ordning och reda samt upprätthållande av god hygien är viktiga hörnstenar i ditt arbete. Du har en yrkesstolthet och ser att dina arbetsuppgifter är viktiga i det behandlingsarbete som bedrivs på institutionen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet B-körkort är önskvärt. Vi begär utdrag ur polismyndighetens misstanke- och belastningsregister.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: Deltid Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2020-08-30 Referensnummer: 2.9.1-3119-2020
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 2 Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Eva Ekstrand
Köksföreståndare, avd Karlsvik
010-453 3085
Helen Eriksson
OFR
010-453 3091

Ing-Mari Lindmark
Administrativ chef
010-453 3080
Birgitta Severinsson
Saco
010-453 3027

Robert Sundel
SEKO
010-453 3050 avd HöjeÖvrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.