Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

SiS ungdomshem Bärby söker psykolog med placering på avdelning Höjden

Arbetsplatsbeskrivning

SiS ungdomshem Bärby utanför Uppsala tar emot icke skolpliktiga pojkar med psykosocial problematik samt kriminalitet och missbruk.

Arbetsbeskrivning

Nu söker utredningsavdelning Höjden en legitimerad psykolog. På Bärby genomförs SiS-utredningar som bl.a. innehåller psykologbedömning och/eller riskbedömning samt i vissa fall neuropsykiatriska utredningar. I arbetsuppgifterna ingår att genomföra utredningar samt göra riskbedömningar. Som psykolog ingår du i ett utredningsteam och samarbetar med andra professioner. I tjänsten ingår också att handleda och utbilda avdelningspersonal. Som psykolog är man knuten till en enskild enhet och har där föreståndaren som sin närmaste chef. Arbetsplatsen erbjuder goda möjligheter till utbildning i de riskbedömningsinstrument som vi använder samt fördjupande vidareutbildning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med inriktning kognitiv beteendeterapi. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kliniskt arbete i form av psykologutredningar, gärna med extra kunskap omkring neuropsykiatriska funktionshinder. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat inom psykiatri och/eller habilitering då många av våra placerade ungdomar har psykiatrisk problematik och/eller nedsättningar i kombination med normbrytande beteende. Arbetet är självständigt och kräver ett stort mått av eget ansvar för att kunna genomföra utredningar inom en given tidsram. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: Heltid Eller enligt överenskommelse. Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

Ansökan

Ansök senast: 2022-02-01 Referensnummer: 2.9.1-00301-2022
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1 Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Hiwa Mohtadi
AF Höjden
010-453 22 31
Patrick Fällman
OFR
010-453 49 22

Shadi Shiek Khalil
seko
010-453 23 41

Henrik Isgren
saco
010-453 56 26


Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.