Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

SiS LVM-hem Östfora söker Behandlingssekreterare semestervikariat

Arbetsplatsbeskrivning

SiS LVM-hem Östfora i Järlåsa nordväst om Uppsala tar emot män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk, i kombination med psykisk störning. Vi har särskild kompetens med för medicinsk omvårdnad och har i uppdrag att bedriva vård för klienter med särskilda vårdbehov.

Arbetsbeskrivning

Du leder och samordnar behandlingsinsatserna för klienter. Du ansvarar för dokumentation kring planerade och genomförda behandlingsinsatser samt stöttar behandlingsassistenterna i det dagliga arbetet. Du har också ansvar för SiS utredning LVM. Du arbetar i team tillsammans med övrig behandlings- och sjukvårdspersonal vid enheten. Du arbetar även i nära samarbete med socialtjänsten samt övrigt nätverk. Tjänsten är underställd avdelningsföreståndare.

Kvalifikationer

Du ska ha högskoleutbildning minst 180 poäng inom relevant område som av arbetsgivaren bedöms lämplig. God dokumentationsförmåga är ett krav liksom förmåga att kunna arbeta självgående, vara flexibel samt ha god samarbetsförmåga/förmåga till nätverkande funktion Du förutsetts kunna organisera ditt arbete på ett adekvat sätt och arbeta i enlighet med den värdegrund och mål, lagar och riktlinjer som finns inom myndigheten. Du är en trygg och stabil person. Tjänsten kräver B-körkort samt tillgång till bil.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning Omfattning: Heltid Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2022-03-27 Referensnummer: 00212-2022
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 2 Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Eva Lind-Dahlén
HR-generalist
010-4536007
Erika Wallén
Representant OFR
010-4536000 vxl

Anna Jansson
Avd fst
010-4536003
Merja Aahtila
Representant Saco-S
010-4532409

Klas Andreasson
Avd fst
010-4536006
Nicole Leiringer
Representant SEKO
010-4536008
Övrigt

Övrigt: Kollektivavtal finns. Läs mera om SiS som attraktiv arbetsplats på www.stat-inst.se Urval sker under pågående rekrytering. Vi begär alltid utdrag ur Polismyndighetens misstanke- och belastningsregister