Jobbeskrivning

sommarvikarierande kock 2023

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. SiS verkställer även sluten ungdomsvård. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk, över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring.
SiS LVM hem Runnagården tar emot kvinnor med alkohol-, narkotika-, eller blandmissbruk. Vi tar emot kvinnor med psykisk ohälsa samt utagerande kvinnor med våldsbeteende. Vi tar även emot kvinnor med läkemedelassisterad behandling (LARO).


Arbetsuppgifter
Som kock kommer Du att arbeta med alla förekommande sysslor i ett tillagningskök. Vi lagar ca 100 portioner/dag då vi serverar frukost, lunch och middag. Även viss lokalvård ingår i de dagliga sysslorna. Det förekommer ensamarbete på helger.


Kvalifikationer
Erfarenhet från arbete i kök, restaurang eller livsmedelsproduktion är ett krav. Vi ser gärna att du har kunskap om husmanskost och ett stort intresse av att laga god och näringsriktig mat från grunden till våra klienter. Då du också samarbetar med övriga arbetsgrupper och har en viss kontakt med våra klienter krävs god samarbetsförmåga, att du är lyhörd, flexibel och servicemedveten.


Varaktighet, arbetstid
Heltid. Schema. Enligt schema, helger förekommer. Sommarjobb / Säsongsanställning 11 dagar - 3 månader. Tillträde enligt överenskommelse. Semesterperioden är vecka 25-32.
Rekrytering sker löpande 

Ersättning
Enligt avtal.

SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.
För arbete på våra institutioner gör SiS registerkontroll innan anställning.
Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Läs gärna mer om oss på https://www.stat-inst.se/jobba-hos-oss/

Ansökan

Ansök senast: 2023-03-29 Referensnummer: 2.9.1-1856-2023

Kontaktpersoner

Mathias Claussen
Köks
Mathias.Claussen@stat-inst.se
0104535832

Sofie Hagsten
Facklig företrädare SACO
Sofie.Hagsten2@stat-inst.se
0104535896

Per Gidlöf
ST/OFR
per.gidlof@stat-inst.se

Jonas Thunborg
SEKO
jonas.thunborg@stat-inst.se