Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Behandlingsassistent på avdelningen i Höör

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk, över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en tuff och spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring. Lunden tar emot kvinnor med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk i kombination med psykisk ohälsa.

Arbetsbeskrivning

Vård- och behandlingsarbete med särskild inriktning på motivationsarbete där även delegering av medicin ingår. Annonsen avser timanställning på avdelningen i Höör. Avdelningsöverskridande arbete kan förekomma.

Kvalifikationer

Utexaminerad eller studerande till socionom, socialpedagog, behandlingsassistent, undersköterska eller annan utbildning/erfarenhet som är relevant för arbetet. -God förmåga att bemöta klienter på ett lugnt och tryggt sätt, även i situationer som kan vara hotfulla -God förmåga att bygga relationer och arbeta processinriktat med behandlings- och förändringsarbete -God förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du kontinuerligt bjuder in din omgivning till samverkan och erbjuder, framför allt, målgruppen en tillräckligt god tillgänglighet och återkoppling -God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, dokumentationsvana Erfarenhet av arbete inom tvångsvård på institution är önskvärt, samt vana vid att hantera konflikter. Hot och våld kan förekomma på arbetsplatsen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav Vi begär alltid utdrag ur Polismyndighetens misstanke- och belastningsregister. Då vi arbetar med löpande urval kan tjänsterna bli tillsatta innan sista ansökningsdag. Ansök därför gärna så snart du kan. Behovet styr antalet anställda.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning Omfattning: Timavlönad Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2022-05-23 Referensnummer: 2.9.1-3067-2022
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Maria Svensson
Avdelningsföreståndare
010-453 3021
Helen Eriksson
OFR
010-453 3091

Heinz Månsson
OFR
010 4533060

Patrik Riborg
SEKO
010-453 3040


Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.