Jag godkänner
Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Timvikariat - Behandlingsassistent

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan. Renforsen tar emot män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk, i kombination med psykisk ohälsa.

Arbetsbeskrivning

Som vikarierande behandlingsassistent har du ansvar för det dagliga arbetet med klienterna tillsammans med andra behandlingsassistenter. Du skapar en stabil och trygg miljö på avdelningen när det gäller aktiviteter, förhållningssätt, och säkerhetsrutiner. Viss dokumentation ingår i dina arbetsuppgifter. Arbetet innebär tjänstgöring vardagar och helger, dag- och kvällstid och natt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är, eller håller på att utbilda dig till behandlingsassistent, behandlingspedagog, socialpedagog, socionom eller annan relevant utbildning.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning Omfattning: Timavlönad Efter överenskommelse. Anställningen påbörjas med avlönade inskolningsdagar.

Ansökan

Ansök senast: 2019-12-15 Referensnummer: A916103
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1 Arbetstid: Schema

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Albin Öhman
Avdelningsföreståndare, Öppna avdelningen
010 - 453 55 06
Cecilia Norman
ST-OFR
010 - 453 55 32

Malin Almqvist
Avdelningsföreståndare, Slutna avdelningen
010 - 453 55 31
Louise Hägglund
SEKO
010 - 453 55 51

Merja Aahtila
SACO
010 - 453 24 09Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Urval och intervjuer sker löpande under rekryteringsperioden.