Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

SiS Klarälvsgården söker semestervikarierande kock/ekonomibiträde

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan. SiS ungdomshem Klarälvsgården tar emot pojkar i åldern 16-20 år med kriminalitet och psykosociala problem. Vi har i uppdrag att ta emot pojkar med ett utökat behov av psykiatriska insatser.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en sommarvikarie som ska planera matsedel, laga lunch (cirka 45 personer) och middag (cirka 30 personer) samt serva våra avdelningar med dagligvaror. Därutöver består uppgifterna i att diska, städa samt ta emot och packa upp livsmedel. Du ska kunna laga mat från grunden och erbjuda ungdomarna en vällagad, näringsrik och god måltid med hänsyn tagen till miljö och hållbarhet. Du kommer att dela ansvaret med övrig kökspersonal rörande livsmedelshygien, egenkontroll, beställningar och ekonomi.

Kvalifikationer

• Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska vara engagerad och ha förmåga att ta eget ansvar och initiativ. Du ska vara serviceinriktad, flexibel och medverka till god arbetsmiljö. • B-körkort är ett krav. • Du ska arbeta i enlighet med våra SiS värdeord respekt, omtanke och tydlighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2020-05-04 Referensnummer: A943730
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1 Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Jonathan Eliasson
T.f. Biträdande institutionschef
010-4535613
Pia Gullarbergs
Behandlingsassistent SEKO
0104535600

Henrik Isgren
Lärare, SACO
010-4535626

Johan Collin
Behandlingsassistent, ST
0104535600


Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här