Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Kock - Sommarvikarie

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga sociala problem samt vuxna med missbruk. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS finansierar forskning för att förbättra vården och behandlingen. SiS uppdrag är att ge vård och behandling till de klienter och ungdomar som vårdas vid LVM-hemmen och de särskilda ungdomshemmen. Vården syftar till att ge klienter och ungdomar bättre förutsättningar för ett socialt fungerande liv. SiS Ungdomshem Nereby har fyra avdelningar med sammanlagt 26 platser, 14 låsbara och 12 öppna. Vi kommer inom kort öppna ytterligare en låst avdelning på 7 platser. Institutionen ligger i Harestad i Kungälvs kommun, två mil norr om Göteborg. Vi erbjuder en sammanhållen vårdkedja med akutplacering, utredning och behandling för pojkar i åldrarna 12 till 16 år.

Arbetsbeskrivning

Alla älskar den som kan laga god mat. Nu har du därför chansen att bli hjärtat i vår verksamhet. Vi söker en sommarvikarie som ska laga lunch och middag till ungdomar och personal om ca 90-100 per dag. Du ska kunna laga mat från grunden och erbjuda ungdomarna en vällagad, näringsrik och god måltid. Tillsammans med kökschefen och personal har du ansvar för livsmedelshygien, egenkontroll, beställningar och ekonomi och du ska laga mat med en hänsyn till miljö och hållbarhet eftersom SiS ungdomshem Nereby har ambitionen att bidra till ett hållbart samhälle. Mångfald är ett av våra viktigaste värdeord vilket också avspeglas i maten som ska vara varierande, mångkulturell och nytänkande. Vi uppmuntrar egna förbättringsförslag.

Kvalifikationer

Vi söker dig med erfarenhet av arbete inom området samt kockutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet och kunskaper i livsmedelshygien, erfarenhet av egenkontroll samt viss datorvana. Kunskap om näringslära, specialkost är meriterande Hänsyn tas till personlig lämplighet. Vi lägger stor vikt vid engagemang och förmåga att ta eget ansvar och initiativ. Du ska vara serviceinriktad, flexibel och ha lätt för att samarbeta. Du är en uppskattad kollega och gör så att stämningen bland medarbetarna är trivsam och full av arbetsglädje.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: Heltid / deltid heltid 40 timmar i veckan. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2020-04-03 Referensnummer: 2.9.1-124-2020
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1 Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
José DeBrito
OFR
010-453 32 20

Magnus Ekström
SACO
010-453 2000

Stefan Hasselfors
SEKO
010-453 6429

Övrigt

Övrigt: Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Läs mer om Statens Institutionsstyrelse