Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Ekonomibiträde

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk, över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en tuff och spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring. SiS ungdomshem Råby tar emot icke skolpliktiga pojkar och flickor med psykosocial problematik, missbruk och kriminalitet.

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga arbetsuppgifter i institutionens kök och matsal. Disk, salladstillberedning, städ, portionering av mat. Du bör vara intresserad av matlagning.

Kvalifikationer

Inga formella utbildningskrav. Erfarenhet av storköksarbete krävs. Vi är ett fåtal anställda och hjälps åt i de olika arbetsuppgifterna varför erfarenhet av matlagning i större omfattning är meriterande. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. B körkort är önskvärt SiS ungdomshem Råby är en rökfri arbetsplats.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning Omfattning: Deltid Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2022-06-26 Referensnummer: A1133924
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1 Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Eva Torstensson
Avdelningsföreståndare
010-453 74 07
Dieter Pohland
OFR/ST
010-453 74 40

Daniel Hidefält Thulin
Köksföreståndare
010 4537469
Filippa Engellau
Saco-S
010-74 74 64

Martin Rapp
Seko
010-453 27 98Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Inför anställning begärs utdrag ur polisens register. Förlängning kan bli aktuell.