Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

SiS ungdomshem Margretelund söker avdelningsföreståndare

Arbetsplatsbeskrivning

SiS ungdomshem Margretelund har 39 platser och tar emot icke skolpliktiga flickor och pojkar med psykosocial problematik, kriminalitet och missbruk.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en avdelningsföreståndare till avdelning Kinnebäck. I nyrenoverade och fräscha lokaler och tillsammans med engagerade och kompetenta behandlingsassistenter, psykologer, sjuksköterskor och lärare, leder och utvecklar du avdelningens arbete med både god omsorg och kvalificerat behandlingsinnehåll. Avdelningen är låsbar och har plats för 7 ungdomar. Din underställda personal består av 13 behandlingsassistenter och en biträdande avdelningsföreståndare. Du har personal, budget och verksamhetsansvar. Du ingår i institutionens chefsberedskap, med beredskapstjänstgöring hemifrån ca var 8:e vecka under kvällar och helger. Du ingår i institutionens ledningsgrupp, där du tillsammans med övriga chefer tar ett gemensamt helhetsansvar för samtliga verksamhetsdelar.

Kvalifikationer

Du är socionom, socialpedagog eller har annan humanvetenskaplig utbildningsbakgrund som arbetsgivaren prövar som lämplig. Som person är du lugn, omtänksam, nyfiken och lyhörd. Du är intresserad av att samarbeta med interna och externa aktörer, är prestigelös och gläds av att se dina medarbetare växa och utvecklas. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: Heltid Efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2021-12-12 Referensnummer: 07197-2021
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1 Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Johan Feldtmann IC
institutionschef
010-453 35 00
Axel D'Angelo Gentile
SACO
010-453 35 00

Frida Strandberg Landin
SEKO
0104534187

Monica Gillgren
OFR
010 453 35 00


Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. När du ansöker kommer dina personuppgifter att behandlas enligt offentlighetsprincipen och personuppgiftslagen. När du skickar din ansökan till oss samtycker du till detta. Vi tillämpar tester, intervjuer, referenstagning och arbetsprov vid urvalsprocessen. Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här