Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

SiS LVM-hem Östfora söker Vaktmästare till semestervikariat

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan. SiS LVM-hem Östfora i Järlåsa nordväst om Uppsala tar emot män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk, i kombination med psykisk störning. Vi har särskild kompetens med för medicinsk omvårdnad och har i uppdrag att bedriva vård för klienter med särskilda vårdbehov.

Arbetsbeskrivning

Skötsel, underhåll och reparationer av lokaler och anläggningar. Tillsyn av säkerhetssystem. Skötsel av institutionens bilpark. Kontroll av system, godshantering, sophantering och återvinning. Inköp. Genomförande av resor av olika karaktär.

Kvalifikationer

Relevant fastighetsutbildning, utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig och/eller praktisk erfarenhet av likvärdigt arbete. Tjänsten kräver B-körkort samt tillgång till bil. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet där du följer SiS värdeord respekt, omtanke och tydlighet. Du är självgående, har god servicekänsla och samarbetsförmåga, är problemlösande och praktisk och besitter bred teknisk kompetens.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning Omfattning: Heltid Semestervikariat. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2020-04-19 Referensnummer: 01797-2020
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Eva Lind-Dahlén
HR-generalist
010-4536007
Nicole Leiringer
Representant SEKO
010-4536008

Josefin Jansson
Biträdande IC
010-4536002
Erika Wallén
Representant OFR
010-4536000 vxl

Merja Aahtila
Saco-S
010-4532409Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.