Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Ekonomibiträde 50 % till avdelning Karlsvik i Höör

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Enheten i Lund tar emot kvinnor med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk, i kombination med psykisk ohälsa. Enheten i Höör tar emot män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk, i kombination med psykisk och fysisk ohälsa.

Arbetsbeskrivning

SiS LVM-hem Lunden söker ekonomibiträde 50% till vår avdelning Karlsvik i Höör, dagtid med helgtjänstgöring varannan helg. Varannan fredag tjänstgör du i storkök tillsammans med köksföreståndaren och under helgen ansvarar du för beredning och tillagning av mat enligt köksföreståndarens förberedande planering. Städning och tvätt är huvudsakliga arbetsuppgifter i övrigt.

Kvalifikationer

Du är en positiv person med glatt humör som bemöter dina medmänniskor med värme och empati. Du är flexibel, stresstålig och ansvarstagande med förmåga att arbeta självständigt inom ditt ansvarsområde. Samarbete och rak kommunikation är viktigt för oss som team. Ordning och reda och upprätthållande av god hygien, är viktiga hörnstenar i ditt arbete. Du har en yrkesstolthet och ser att dina arbetsuppgifter är viktiga i det behandlingsarbete som bedrivs på institutionen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi begär utdrag ur polismyndighetens misstanke- och belastningsregister. B-körkort är önskvärt. Provanställning tillämpas.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: Deltid Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2021-01-31 Referensnummer: Dnr 2.9.1-6597-2020
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Eva Ekstrand
Köksföreståndare, avd Karlsvik
010-453 3085
Heinz Månsson
OFR
010-453 3060 avd Karlsvik, Höör

Ing-Mari Lindmark
Administrativ chef
010-453 3080
Birgitta Severinsson
Saco
010-453 3027

Patrik Riborg
SEKO
0104533040Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.