Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

SiS LVM-hem Östfora söker sjuksköterskor till semestervikariat

Arbetsplatsbeskrivning

SiS LVM-hem Östfora i Järlåsa nordväst om Uppsala tar emot män med alkohol-, narkotika- eller blandmissbruk, i kombination med psykisk störning. Vi har särskild kompetens med för medicinsk omvårdnad och har i uppdrag att bedriva vård för klienter med särskilda vårdbehov.

Arbetsbeskrivning

Vi söker sjuksköterskor till semestervikariat. Som sjuksköterska arbetar du med allmänna hälso-och sjukvårdsfrågor och somatisk och psykiatrisk omvårdnad. Du arbetar även med bedömning , behandling och läkemedelshantering och samverkan med andra vårdgivare. Du ingår i team med undersköterskor och behandlingsassistenter. Tjänsten är underställd avdelningsföreståndare.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av arbete med missbrukare. Som sjuksköterska har du det medicinska ansvaret för klienterna vilket ställer höga krav på att du kan arbeta självständigt och i grupp. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet där du följer SiS värdeord respekt, omtanke och tydlighet. Du är stresstålig, flexibel samt har god samarbetsförmåga. Tjänsten kräver B-körkort och tillgång till bil.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning Omfattning: Heltid Tillträde enligt överenskommelse (behov föreligger snarast) Urval sker under pågående rekrytering

Ansökan

Ansök senast: 2022-03-27 Referensnummer: 00214-2022
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 3 Arbetstid: Schema

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Eva Lind-Dahlén
HR-generalist
010-4536007
Merja Aahtila
Representant Saco-S
010-4532409

Catarina Liljegren
Institutionschef
010-4536001
Erika Wallén
Representant OFR
010-4536000 vxl

Nicole Leiringer
Representant SEKO
010-4536008Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Annonsen avser semestervikariat. Vi begär alltid utdrag ur Polismyndighetens misstanke- och belastningsregister.