Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Sjuksköterska vikariat, som kan bidra till livsviktig förändring

Arbetsplatsbeskrivning

Rebecka /Ekebylund har två enheter, Rebecka på Färingsö och Ekebylund i Rosersberg. Målgruppen är kvinnor med alkohol-, narkotika- och/eller läkemedelsmissbruk, ibland i kombination med psykisk störning och behov av viss omvårdnad.

Arbetsbeskrivning

SiS LVM-hem Rebecka/Ekebylund är ett behandlingshem inom Statens institutionsstyrelse och bedriver tvångsvård av kvinnor med missbruksproblem. Vi söker nu en Sjuksköterska till ett vikariat för vår enhet Ekebylund i Rosersberg. Du får en givande anställning med trevliga kollegor och bra arbetstider, då våra sjuksköterskor arbetar måndag till fredag. Enhet Ekebylund har två sjuksköterskor som har ett gott samarbete med de team som finns kring våra klienter samt hälso och sjukvårdspersonal på vår enhet Rebecka. Teamen består bl.a. av behandlingspedagoger, behandlings sekreterare samt psykolog och psykiatriker. Som sjuksköterska hos oss har man ett varierande arbete med medicin hantering, klientkontakt, dokumentation samt både interna och externa vårdkontakter mm. På avdelningen arbetar vi med att skapa en stabil, trygg och omvårdande miljö genom att vara bra och trygga förebilder. I vårt uppdrag ligger förutom drogfrihet för våra kvinnor även att motivera till vidare vård. Vi använder utvalda och väl fungerande behandlingsmetoder samt att vi arbetar utifrån våra värdeord, Respekt, Omtanke och Tydlighet, både gentemot klienter och kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som är legitimerad Sjuksköterska och trivs med att arbeta i ett öppet, prestigelöst klimat med erfarna kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet därför är det viktigt att du är en stabil, varm och empatisk person. Du är välorganiserad och flexibel samt har en bred erfarenhet av somatisk vård. Du kan arbeta självständigt och har mycket god svenska i tal och skrift. Erfarenhet inom missbruksvård är meriterande samt erfarenhet av journalsystemet TakeCare. Körkort krävs för arbete på enhet Ekebylund.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2022-05-22 Referensnummer: 2.9.1-3018-2022
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1 Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Rose Wiman
Institutionschef
010-453-25-01
Laila Linde
Seko
010-4532520

Fakhri Mossavion
Institutionsansvarig SSK
010-453 25 61
Linda Majonen
Saco
010-4532514

Per Börgesson
OFR
010-4532542Övrigt

Övrigt: Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.