Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Vi söker vikarier till köket för kortare vikariat

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för barn, ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, kriminalitet, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. SiS ungdomshem Hässleholm tar emot skolpliktiga pojkar och flickor med psykosocial problematik samt pågående kriminalitet och missbruk.

Arbetsbeskrivning

Du kommer, tillsammans med ytterligare två kockar utföra institutionens livsmedelsproduktion, vilket innebär att viss helgtjänstgöring kan förekomma.

Kvalifikationer

Kockutbildning och branscherfarenhet. Kunskap om gällande egenkontroll.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning Omfattning: Timavlönad Enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2021-10-17 Referensnummer: A1054419
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1 Arbetstid: Schema

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Kerstin Olsson
Köksföreståndare
010-4535420

Övrigt

Övrigt: SiS Ungdomshem Hässleholm är en av institutionerna inom SiS och ligger på gångavstånd från resecentrum i Hässleholm. I samverkan med socialtjänsten ger vi ungdomar med allvarlig och omfattade psykosocial problematik bättre förutsättningar till ett socialt fungerande liv utan missbruk och kriminalitet. SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Institutionen har nyligen flyttat in i helt nya lokaler med ett helt nytt kök. Vården och behandlingen är jämlik och fri från diskriminering och utförs med god etik och hög kvalitet. Vårt arbete präglas av hög tillgänglighet och rättssäkerhet. Meriterande: Att kunna arbeta självständigt, ta egna initiativ, ha god planerings- och samarbetsförmåga är egenskaper som är av största vikt för denna funktion liksom ett stort ansvarstagande. Personlig lämplighet har en central betydelse. Kanske är detta en möjlighet för dig som har pension och vill jobba lite extra?