Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Sjuksköterska som kan bidra till livsviktig förändring, sommarvikariat

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk, över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en tuff och spännande utmaning. Oavsett var i vår organisation du arbetar, eller vilken tjänst du har, hjälper du till att skapa livsviktig förändring. SiS ungdomshem Ljungbacken tar emot pojkar i åldrarna 16 till 20 år. Institutionen ligger i Uddevalla.

Arbetsbeskrivning

Ljungbacken har genomgått en stor förändring som bland annat inneburit att vi utökat vår verksamhet. I dagsläget består institutionen av en akutavdelning, en utredningsavdelning och fyra behandlingsavdelningar samt en öppen avdelning. Vi har också skolverksamhet på institutionen med tillhörande elevhälsa. Som sjuksköterska hos oss ingår du i ett ett hälso- och sjukvårdsteam bestående av två sjuksköterskor, psykologer samt psykiater. Under semesterperioden kommer alltid en ordinarie sjuksköterska vara i tjänst. Vård- och behandlingsarbetet utgår från ungdomens individuella behov där dina arbetsuppgifter bland annat innebär omvårdnad, läkemedelshantering och akuta insatser. På Ljungbacken strävar vi efter att arbeta med hälsofrämjande insatser över hela institutionen där elevhälsan fyller en viktig funktion. Vi erbjuder dig ett självständigt och varierande arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Tidigare erfarenhet av arbete inom psykiatri, missbruk eller elevhälsa är meriterande. Du är flexibel, har förmåga att arbeta självständigt, vågar fatta beslut och har lätt för att samarbeta med personal med olika yrkeskompetens. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. För dig som har intresse av att arbeta med de mest utsatta grupperna i samhället kan vi lova ett stimulerande och utmanande arbete.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning Omfattning: Deltid Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande. Flexibla arbetstider.

Ansökan

Ansök senast: 2022-05-31 Referensnummer: 2.9.1-3102-2022
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1 Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Niklas Olausson
Bitr. institutionschef
010-453 6602
Monica Magnusson
Vårdförbundet/Sjuksköterska
010-453 6614


Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här