Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Vaktmästare, sommarvik, som kan skapa förutsättningar för ett bättre liv

Arbetsplatsbeskrivning

Rebecka /Ekebylund har två enheter, Rebecka på Färingsö och Ekebylund i Rosersberg. Målgruppen är kvinnor med alkohol-, narkotika- och/eller läkemedelsmissbruk, ibland i kombination med psykisk störning och behov av viss omvårdnad.

Arbetsbeskrivning

Arbetet som vaktmästare på institutionen är mycket flexibelt och innebär bl.a. att du kommer att vara behjälplig på båda våra enheter. Arbetet innebär sedvanliga vaktmästeriuppgifter samt att köra matleveranser mellan enheterna då maten till våra klienter lagas vid centralköket på enhet Rebecka på Ekerö där det i dagsläget sker leverans måndag till torsdag, till enhet Ekebylund i Rosersberg. I arbetet ingår även att hantera diverse sedvanliga vaktmästeriuppgifter samt att ha både interna och externa kontakter med våra tre avdelningar samt med hyresvärden Specialfastigheter, m.fl. Tjänsten är underställd Bitr.institutionschef som har det övergripande ansvaret för lokaler, fastigheter och drift. Tjänsten innebär även ett klientnära arbete direkt på våra avdelningar. Vi arbetar efter våra värdeord, respekt, omtanke och tydlighet gentemot både våra klienter och kollegor.

Kvalifikationer

Din personliga lämplighet är av stor vikt och du bör därför vara serviceinriktad med god samarbetsförmåga samt flexibel. Det är även av stor betydelse att ha ett gott bemötande mot våra klienter på institutionen. Du har även erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och ansvarsområden samt är van att lösa praktiska problem självständigt och kan ta egna initiativ. Du skall ha B-körkort och avslutat yrkesförberedande gymnasieprogram alternativt annan adekvat utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2022-05-15 Referensnummer: 2.9.1-2834-2022
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1 Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Hiwa Mothadi
Bitr. institutionschef
010-4532502
Laila Linde
Seko
010-4532520

Anette Skarstedt
HR-generalist
010-4532505
Linda Majonen
Saco
010-4532514

Per Börgesson
OFR
010-4532542Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.