Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Sjuksköterska, visstidsanställning (timanställning)

Arbetsplatsbeskrivning

SiS LVM-hem Runnagården i Örebro tar emot kvinnor med ett allvarligt missbruk av alkohol, narkotika, läkemedel eller blandmissbruk. I vårt behandlingsarbete lägger vi stort fokus på att stärka kvinnorna och motivera dem att förändra sina liv. Vi arbetar med evidensbaserade metoder.

Arbetsbeskrivning

Verksamheten består bland annat av abstinensbehandling, utredningar, motivationsarbete och individuella behandlingar. Runnagården utför även läkemedelsassisterad behandling i samverkan med patientens aktuella LARO-mottagning. Du kommer att var en del i Runnagårdens HSL-arbete tillsammans med sjuksköterskekollegor, psykolog och läkare. Du ansvarar för omvårdnadsarbete, läkemedelshantering och är delaktig i utredningsarbetet. Dokumentation i TakeCare. Inskrivningssamtal. Hälsosamtal, planerade och akuta. Deltagande vid rond tillsammans med läkare. Kontakter och samverkan med externa aktörer och vårdgivare. Konsultation och rådgivning i hälso- och sjukvårdsfrågor till institutionens personal.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet från missbruksvård, psykiatri, akutsjukvård eller motsvarande är särskilt meriterande. Du är flexibel, har förmåga att arbeta självständigt, vågar fatta beslut och har lätt för att samarbeta med personal med olika yrkeskompetenser. För Dig som har intresse av att arbeta med en av de mest utsatta grupperna i samhället, kvinnor med missbruks- och beroendeproblematik, kan vi lova ett stimulerande och utmanande arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning Omfattning: Timavlönad Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2021-12-19 Referensnummer: Dnr 2.9.1-7196-2021
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1 Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Åsa Felicetti
Institutionsansvarig sjuksköterska
010-4535826
Per Gidlöf
ST/OFR
0762-751715

Sofie Hagsten
SACO
010-4535896

Lars-Eric Hylander
SEKO
010-4535840


Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.