Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

SiS ungdomshem Bärby söker semestervikarierande behandlingsassistenter

Arbetsplatsbeskrivning

SiS ungdomshem Bärby utanför Uppsala tar emot icke skolpliktiga pojkar med psykosocial problematik samt kriminalitet och missbruk.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu semestervikarier till vår verksamhet som består av: Avdelningarna Sirius Intag & motivation och Sirius Primär som har en vårdkedja för missbruksbehandling. Avdelningarna Garanten och Tunet är behandlingsavdelningar för pojkar som begått någon form av sexuella övergrepp. Avdelning Höjden som arbetar med utredningar. Som behandlingsassistent ska du medverka till att det dagliga arbetet på avdelningen kan utföras enligt rutiner, medverka till ungdomars och klienters trygghet och säkerhet. Det handlar om allmän daglig livsföring, städning, tvätt, matlagning mm. Befattningen ska även bidra till att säkerheten på institutionen upprätthålls enligt rutiner. För en behandlingsassistent är det centrala att bidra till trygghet och stabilitet för ungdomar och klienter. En behandlingsassistent är uppmärksam på ungdomens/ klientens mående och agerar utifrån behov. Arbetstiden är oregelbunden, enligt schema, dag eller natt.

Kvalifikationer

Krav: Att du har genuint intresse av att jobba med ungdomar som har olika problematik. Att du har arbetslivserfarenhet, helst inom psykiatri, missbruk, kriminalvården, säkerhet, behandlingshem. Att du har som lägst gått ut gymnasiet med fullständiga betyg. Att du har körkort för bil, helst manuell låda. Att du inte förekommer i polisen MR/BR. Att du behärskar svenska språket i tal och skrift(då dokumentation, kontakt med myndigheter och anhöriga ingår i uppdraget) Att du helst kan jobba hela sommaren, d.v.s juni, juli, augusti. Meriterande: Att du är utbildad mentalskötare Att du kan förutom svenska även andra språk Att du har jobbat med målgruppen

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning Omfattning: Timavlönad Eller enligt överenskommelse Urval och intervjuer sker löpande

Ansökan

Ansök senast: 2022-05-26 Referensnummer: 2.9.1-3386-2022
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 8 Arbetstid: Schema

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Anna Sarve
AF
010-453 22 51
Patrick Fällman
OFR
010-453 49 22

Henrik Isgren
saco
010-453 56 26

Shadi Shiek Khalil
seko
010-453 23 41


Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.