Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Kock vikarie 75 %

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för barn, ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, kriminalitet, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. SiS ungdomshem Folåsa tar emot skolpliktiga flickor med psykosocial problematik samt kriminalitet och missbruk. Folåsa har fem avdelningar för skolpliktiga ungdomar: en utredningsavdelning samt fyra behandlingsavdelningar. Vi har också en egen skola där eleverna kan komplettera sina grundskolebetyg.

Arbetsbeskrivning

Arbetet innebär att du tillsammans med ytterligare en kock, ska ombesörja att institutionens ungdomar och personal har lunch tillagad 5 dgr/vecka. Ni ansvarar även för all beställning av livsmedel för institutionens totala behov, vilket ni också packar och lämnar ut till avdelningspersonal enligt uppgjort schema. Viss städning av kök och matsal ingår också i kökspersonalens uppgifter.

Kvalifikationer

Intresse av och lyhördhet för ungdomars behov är nödvändigt, arbetet innebär ett nära samarbete med avdelningarna. DU har en positiv attityd och nära till skratt samt - lätt för att kommunicera och samarbeta. Vidare har du - snabba fötter o starka armar, Du är - flexibel och uppskattar omväxlande arbetsuppgifter. Vi sätter stort värde på personliga egenskaper som; - samarbetsförmåga och självständighet. Bemötande och god service är viktigt.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning Omfattning: Deltid Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2021-12-12 Referensnummer: 7003-2021
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1 Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Gun Kennerud
Bitr institutionschef
010-453 21 02
Frida Strandberg Landin
Facklig företrädare SEKO
010-453 41 87

Adham Abu-Sultan
Facklig företrädare SEKO
010-453 23 75


Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. - Krav på B-körkort. - Polis- och belastningsregister inhämtas alltid. OBS Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.