Statens Institutionsstyrelse - till startsidan Det gäller livet.

Information om tjänsten

Lokalvårdare

Arbetsplatsbeskrivning

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på ungdomshem och hem för vuxna med missbruk över hela landet. Hos oss på SiS blir ditt arbetsliv en tuff och spännande utmaning, oavsett om du har en fast anställning, jobbar som sommarvikarie eller vikarierar under din utbildning. SiS ungdomshem Bergsmansgården tar emot flickor, icke skolpliktiga i åldrarna 16-20 år. Institutionen ligger i Fjugesta, tre mil väster om Örebro.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en lokalvårdare som ska ansvara för städning av institutionens allmänna utrymmen.

Kvalifikationer

Du har ett gott ordningssinne samt en god förmåga att arbeta självständigt. Det är också av stor vikt att du är arbetsam, noggrann och serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna, att du är pålitlig och vid din förmåga att samarbeta.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: Deltid Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.

Ansökan

Ansök senast: 2022-01-24 Referensnummer: BMG2111
Välkommen att söka genom att:

Lön

Löneform:

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1 Arbetstid: Dagtid

Kontakt

Kontaktperson
Fackliga företrädare
Kenneth Augustsson
Institutionschef
010-453 28 01
Robert Tegman
OFR-ST
010-453 28 11

Linda Eriksson
Seko
010-453 28 11

Henrik Isgren
Saco-SiS
0104535626


Övrigt

Övrigt: SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi arbetar med löpande urvalsprocess varför intervjuer kan komma ske fortlöpande.